Over ons vlees

Lokaal vlees, weet wat je eet.

Uitsluitend van dieren die in onze directe omgeving zijn geboren, opgegroeid en gemest.

Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar de praktijk is vaak anders. Gehakt uit Burundi, entrecote uit Argentinië en kipfilet uit Thailand. Het maakt allemaal een lange en koude diepvries-reis voor het op uw bord ligt.
Bij de BBQ-Express van Visser Vlees komt alles van boerderijen en opfokbedrijven uit de buurt. Wij kennen de boeren die hun dieren onder de beste condities opfokken en ze de ruimte geven die hen toekomt. Wij weten dus “wat voor vlees wij in de kuip hebben”.
Alle rundvlees en varkensvlees wordt bij ons zelf geslacht en door een klein team van trotse en ervaren slagers vakkundig uitgesneden en geportioneerd. Tussen het moment van de slacht en uw bord zit maar enkele dagen. Verser kan het niet.
Dat zie je en… dat proef je!

Hollands Rund

Ons rundvlees komt van beste koeien uit de Betuwe. Dit vee graast in een vette weide en krijgt voldoende tijd om uit te groeien tot een gezond en buitengewoon smakelijk product voor op je bord. De laatste maanden verwennen wij deze koeien vaak in onze eigen weiland.

 

Veluws Varken

In onze directe omgeving worden varkens gehouden “zoals het hoort”. Met zorg en aandacht voor een gezond eindproduct. Zonder lange transportwegen worden ze in onze eigen ambachtelijke slachterij stuk voor stuk verwerkt tot topproducten voor op je bord!

Veluwse Kip

De Veluwe is de plaats bij uitstek voor het uitbroeden en opfokken van mooie rassen vlees-pluimvee, wat de ruimte krijgen die ze verdienen. Wij betrekken ons kippenvlees dan ook van pluimveebedrijven uit de buurt die er in slagen er mooie en smakelijke producten van te maken. Lokaal Lekker!